lørdag 21. mars 2009

Stine Renate på tinget!

Toten AUF vil ha Stine Renate Håheim på fjerdeplass på Oppland Arbeiderpartis listeforslag. Det er fordi vi mener at vi trenger mer liv og yngre mennesker på stortinget til å styre landet våres og ikke bare triste, kjedelige og gretne gamle gubber i mørke dresser.

Vi ønsker å ha en på stortinget som sprudler av liv og vet hvordan ungdom har det i samfunnet i dag, i motsetning til gamle menn i dress, som kun tenker på hvordan de skal bruke minst mulig penger. Stine Renate vil fokusere mer på ungdom, midtøsten-konflikten og på likestilling i verden.

Jeg tror unge frøken Håheim har det som skal til for å få de gamle gubbene i mørke dresser til å fokusere mer på å bruke penger på saker som f.eks midtøsten, ungdom og sykehjems- / sykehusplasser i stedet for å spare alt de kanDerfor håper vi at Oppland AP nominerer Stine Renate på fjerdeplass. Vi trenger mangfold og entusiasme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Om meg

Bildet mitt
Østre Toten, Oppland, Norway
Jeg er en 17 år gammel gutt fra Toten. Jeg er miljøleder i AUF i Oppland, leder for Toten AUF og nestleder i Østre Toten AP